Loading
دکتر پیام آزاده متخصص رادیوتراپی انکولوژی
  • مجوز مرکز
  • ارتباط با ما
  • اخبار
  • آرشیو
    • سایت های خبری
    • ویدئو
    • روزنامه
    • کتاب
  • درباره دکتر
  • دانستنی های سرطان
    • تغذیه و سرطان
    • درمان
  • صفحه اصلی

شناسايي سالانه ۱۰ هزار بيمار مبتلا به سرطان سينه در کشور

بهمن ۱۹, ۱۳۹۶/0 دیدگاه /در Uncategorized @fa /توسط golnaz zaeri

http://drpayamazadeh.com/wp-content/uploads/logo1.jpg 0 0 golnaz zaeri http://drpayamazadeh.com/wp-content/uploads/logo1.jpg golnaz zaeri2018-02-08 11:02:112018-02-08 11:02:11شناسايي سالانه 10 هزار بيمار مبتلا به سرطان سينه در کشور

شناسایی سالانه ۱۰ هزار بیمار مبتلا به سرطان سینه در کشور

بهمن ۱۹, ۱۳۹۶/0 دیدگاه /در روزنامه /توسط golnaz zaeri
شناسایی سالانه ۱۰ هزار بیمار مبتلا به سرطان سینه در کشور
یک متخصص رادیوآنکولوژی با اشاره به میزان سرطان پستان در کشور، گفت: بهترین و موثرترین روش درمانی سرطان، پرتودرمانی است که متأسفانه ما با کمبود دستگاه و تکنیک‌های جدید روبرو هستیم.
دکتر پیام آزاده در حاشیه همایش سرطان پستان و باروری در گفتگو با مهر، اظهارداشت: سالانه بیش از ۱۰هزار نفر مبتلا به سرطان پستان در کشور شناسایی می‌شوند. طبق آخرین آمار وزارت بهداشت به ازای هر ۱۰۰هزار نفر ۳۲ نفر به این سرطان مبتلا هستند که نسبت به متوسط آمار جهانی پایین‌تر است.‌وی افزود: اینکه می‌گویند سرطان در ایران شیوع پیدا کرده، صحت ندارد و علت اینکه ما امروزه این سرطان‌ها را بیشتر می‌بینیم، افزایش امید به زندگی در زنان است. در چند دهه گذشته امید به زندگی در زنان کمتر از ۵۰ سال بود اما امروزه به بیش از ۷۸سال افزایش یافته است و سرطان، بیماری افراد مُسن است. هرچه امید به زندگی بیشتر شود، بالطبع شیوع سرطان نیز افزایش می‌یابد.
این متخصص رادیوآنکولوژی اظهار کرد: متوسط سن ابتلا به سرطان در ایران ۴۸سال است و با توجه به هرم جمعیت، تعداد افراد جامعه در این سن بیشتر است و این یعنی هر اتفاق دیگری نیز رخ دهد، در این بازه سنی بروز بیشتری خواهد داشت.‌وی ادامه داد: افزایش وزن، چاقی، دخانیات و کم تحرکی از فاکتورهای خطر ابتلا به این بیماری است. متأسفانه ۳۵درصد از ایرانیان تحرک کافی ندارند. روزانه ۳۰دقیقه پیاده‌روی در ۵ روز از هفته، می‌تواند تا ۴۰درصد از بروز سرطان جلوگیری کند.
آزاده اظهار کرد: توصیه می‌کنم زنان خود معاینه بالینی را یاد بگیرند و هر سه ماه یکبار به پزشک نیز مراجعه کنند. اکثر خانم‌ها در سینه‌هایشان توده‌هایی دارند که خوش‌خیم هستند، تغییر سایز این توده‌ها و همچنین چسبندگی آنها میزان خطرناک بودن آن را مشخص می‌کند.
وی افزود: مهم‌ترین عامل برای کمتر شدن مرگ و میر ناشی از سرطان، آگاهی عمومی است. تشخیص زودهنگام بسیار اهمیت دارد و اگر این توده زیر ۲سانتیمتر کشف شود، کاملا قابل درمان است.
*نرخ بروز سرطان در ایران کمتر از غرب
کیوان مجیدزاد ، رئیس پژوهشکده سرطان پستان هم گفت: صنعتی‌شدن جوامع، چاقی، دخانیات، عدم تحرک کافی و سابقه خانوادگی، از عوامل بروز سرطان به شمار می‌رود و نرخ بروز سرطان در ایران کمتر از کشورهای غربی است.‌وی در حاشیه همایش سرطان پستان و باروری در جمع خبرنگاران اظهار کرد: سرطان پستان شایع‌ترین نوع سرطان در زنان محسوب می‌شود و همچنین شایع‌ترین علت مرگ نیز به علت ابتلا به این نوع سرطان است.
مجیدزاده افزود: نرخ بروز سرطان در کشور ما نسبت به کشورهای غربی کمتر است، اما مراجعان به مراکز درمانی در کشور روز به روز بیشتر می‌شوند.
به گفته مجیدزاده، مشاهدات متعددی نشان می‌دهد که استرس نقش زیادی در بروز سرطان دارد.
منبع 
http://drpayamazadeh.com/wp-content/uploads/logo1.jpg 0 0 golnaz zaeri http://drpayamazadeh.com/wp-content/uploads/logo1.jpg golnaz zaeri2018-02-08 10:48:492018-02-08 10:51:18شناسایی سالانه ۱۰ هزار بیمار مبتلا به سرطان سینه در کشور

شناسایی سالانه ۱۰ هزار نفر افراد مبتلا به سرطان در کشور

بهمن ۱۹, ۱۳۹۶/0 دیدگاه /در سایت های خبری /توسط golnaz zaeri

به گزارش طبنا(خبرگزاری سلامت)،دکتر پیام آزاده اظهارداشت: سالانه بیش از ۱۰ هزار نفر مبتلا به سرطان پستان در کشور شناسایی می‌شوند. طبق آخرین آمار وزارت بهداشت به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر ۳۲ نفر به این سرطان مبتلا هستند که نسبت به متوسط آمار جهانی پایین‌تر است.

وی افزود: اینکه می‌گویند سرطان در ایران شیوع پیدا کرده، صحت ندارد و علت اینکه ما امروزه این سرطان‌ها را بیشتر می‌بینیم، افزایش امید به زندگی در زنان است. در چند دهه گذشته امید به زندگی در زنان کمتر از ۵۰ سال بود اما امروزه به بیش از ۷۸ سال افزایش یافته است و سرطان بیماری افراد مُسن است. هر چه امید به زندگی بیشتر شود، بالطبع شیوع سرطان نیز افزایش می‌یابد.

این متخصص رادیوآنکولوژی اظهار کرد: متوسط سن ابتلا به سرطان در ایران ۴۸ سال است و با توجه به هرم جمعیت، تعداد افراد جامعه در این سن بیشتر است و این یعنی هر اتفاق دیگری نیز رخ دهد، در این بازه سنی بروز بیشتری خواهد داشت.

وی ادامه داد: افزایش وزن، چاقی، دخانیات و کم تحرکی از فاکتورهای خطر ابتلا به این بیماری است. متاسفانه ۳۵ درصد از ایرانیان تحرک کافی را ندارند. روزانه ۳۰ دقیقه پیاده‌روی در ۵ روز از هفته، می‌تواند تا ۴۰ درصد از بروز سرطان جلوگیری کند.

آزاده اظهار کرد: توصیه می‌کنم زنان خود معاینه بالینی را یاد بگیرند و هر سه ماه یکبار به پزشک نیز مراجعه کنند. اکثر خانم‌ها در سینه‌هایشان توده‌هایی دارند که خوش‌خیم هستند، تغییر سایز این توده‌ها و همچنین چسبندگی آنها میزان خطرناک بودن آن را مشخص می‌کند.

وی افزود: مهم‌ترین عامل برای کمتر شدن مرگ و میر ناشی از سرطان، آگاهی عمومی است. تشخیص زودهنگام بسیار اهمیت دارد و اگر این توده زیر ۲ سانتیمتر کشف شود، کاملا قابل درمان است.

آزاده تصریح کرد: تولید دارو و انتقال تکنولوژی در سالیان اخیر پیشرفت خوبی داشته است و تقریبا از نظر امکانات دارویی با کشورهای پیشرفته رقابت می‌کنیم.

وی افزود: بهترین و موثرترین روش درمانی برای سرطان، پرتودرمانی است و متاسفانه ما با کمبود دستگاه‌های پرتودرمانی و تکنیک‌های جدید روبرو هستیم.

این متخصص رادیوآنکولوژی در پایان گفت: امروزه بیش از ۵۰ درصد از افرادی که به سرطان سینه مبتلا می‌شوند، سینه آنها حفظ می شود، در حالی که تا ۱۰ سال گذشته تقریبا همه افراد مبتلا به این بیماری سینه خود را از دست می‌دادند. این آمار در کشورهای خارجی بالای ۹۰ درصد است که دلیل آن تشخیص زودهنگام است.(مهر)

 

منبع
http://drpayamazadeh.com/wp-content/uploads/Breast-cancer-ribbon-cancer-awareness-clipart-kid.png 596 474 golnaz zaeri http://drpayamazadeh.com/wp-content/uploads/logo1.jpg golnaz zaeri2018-02-08 10:41:182018-02-08 10:44:03شناسایی سالانه ۱۰ هزار نفر افراد مبتلا به سرطان در کشور

افزایش سرطان سینه میان زنان ژاپنی

بهمن ۱۹, ۱۳۹۶/0 دیدگاه /در تازه ها, سرطان پستان /توسط golnaz zaeri

 نتایج تازه‌ترین پژوهش‌های محققان نشان داده است،‌سرطان سینه میان زنان ژاپنی رو به افزایش است.

براساس داده‌های موجود، از هر ۳۸ زن ژاپنی یک نفر به سرطان سینه مبتلا می‌شود.

بررسی‌های صورت گرفته نیز نشان می‌دهد، سرطان سینه در بین زنان آسیایی به طور پیوسته رو به افزایش است و این بر خلاف سایر قومیت‌های نژادی است.

به گفته کارشناسان علاوه بر تأثیر ژنتیک، شیوه زندگی نیز عامل مهمی در افزایش ریسک ابتلا به این سرطان است؛ اهمیت استعداد ژنتیکی در ابتلا به سرطان سینه در سال ۱۹۹۱ به اثبات رسیده است.

براساس ادعای کارشناسان بهداشتی، چاقی، عدم تمرین فیزیکی، مصرف الکل، درمان جایگزینی هورمون در طول یائسگی، پرتوهای یونی و دیر بچه‌دار شدن یا بچه‌دار نشدن از مهم‌ترین عوامل افزایش احتمال بروز سرطان سینه است.

کارشناسان همچنین می‌گویند، علاوه بر اینکه شیوع سرطان سینه در زنانی که بچه‌دار می‌شوند کمتر است، بلکه این کاهش با تعداد بچه‌ها رابطه مستقیم دارد.

به نظر می‌رسد بارداری و شیردهی از طریق مکانیسم‌های مختلفی مانع از بروز سرطان سینه می‌شوند؛ نقش پیشگیرانه شیردهی سالهاست مورد توجه محققان است؛ هر چه سن شروع شیردهی، تعداد دفعات و مدت زمان آن بیشتر باشد، احتمال ابتلا کمتر است.

http://drpayamazadeh.com/wp-content/uploads/57571680.jpg 400 600 golnaz zaeri http://drpayamazadeh.com/wp-content/uploads/logo1.jpg golnaz zaeri2018-02-08 10:26:302018-02-08 10:34:53افزایش سرطان سینه میان زنان ژاپنی

مضرات مصرف چای داغ برای برخی افراد

بهمن ۱۹, ۱۳۹۶/0 دیدگاه /در تازه ها, تغذیه /توسط golnaz zaeri

چای داغ نوشیدنی مطلوبی به ویژه برای فصل زمستان است اما نوشیدن چای داغ می تواند برای برخی از افراد پیامدهای منفی جدی داشته باشد.

در سراسر جهان چای داغ از نوشیدنی‌های پرطرف‌دار است و برآورد شده تنها در سال ۲۰۱۶ چیزی حدود ۲.۹ میلیون تن چای مصرف شده است.

چای داغ در عین حال که به گرم شدن در فصل زمستان و تسکین گلودرد کمک می کند، موجب سرحال شدن در اول صبح می شود و به دلیل تاثیرات آنتی‌اکسیدانی برای سلامتی مفید است، می تواند برای برخی از افراد خطرات جدی را به همراه داشته باشد.

گروهی از متخصصان چینی دریافتند دمای چای بر سلامت تاثیر می‌گذارد و پیامدهای منفی چای داغ روی سلامتی در برخی از افراد بیشتر است. در این بررسی آمده است مصرف چای داغ  با شروع سرطان مری مرتبط است.

سرطان مری هشتمین سرطان شایع در سراسر جهان است. در این بررسی آمده است نوشیدن چای داغ در افرادی که مصرف سیگار و مواد الکی دارند با خطر ابتلا به سرطان مری مرتبط است.

 به گزارش مدیکال  نیوز تودی، به گفته متخصصان چینی ترکیب سیگار، مواد الکلی، ترکیب‌هایی موجود در چای و تاثیرات منفی نوشدین چای داغ، سلامت را به خطر می‌اندازد.

http://drpayamazadeh.com/wp-content/uploads/57587185.jpg 427 640 golnaz zaeri http://drpayamazadeh.com/wp-content/uploads/logo1.jpg golnaz zaeri2018-02-08 10:17:192018-02-08 10:23:12مضرات مصرف چای داغ برای برخی افراد
رفتن به بالا